La bolangera

 

Un, dos, tres, i: 

Piri-pi-ri pipi piri pipipipi-ri Piri-pi-ri pipi piri pipipipi-ri

Piri-piri riri-riri, Piri-piri riri-rire, Piri-piri riri-riri, Piri-piri riri rirí

Ara la flauta sola…

Piri-pi-ri pipi piri pipipipi-ri Piri-pi-ri pipi piri pipipipi-ri

Piri-piri riri-riri, Piri-piri riri-rire, Piri-piri riri-riri, Piri-piri riri rirí

… i quina cançó tant deliciosa. 

Quant a maneletviu

Hola. Em dic Manel. Sóc natural de Puigcerdà (La Cerdanya) i ara visc entre Les Corts (Barcelonés) i Donosti (Guipúscoa). Sovint em faig moltes preguntes que no trobo respostes. Visc en un món i en una societat que és capaç del millor i del pitjor. Una societat on hi ha persones que són capaces de fer coses extraordinàries. I d’altres sense escrúpols ni miraments. Aquest bloc és per tothom i per ningú en concret. En qualsevol cas, només pretenc conèixer, aprendre, mostrar, ajudar, agrair, comunicar-me, sentir i viure a través de les noves tecnologies. Salut i Bon viatge!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.