Nosaltres decidim

  

Res, que avui no podré estar amb totes
i tots vosaltres. Tanmateix porto tot el dia pensant-hi, donant-hi
voltes i explicant-li al meu company de feina i de viatge (som a
Shangai) quin significat té aquesta sentència del tribunal
constitucional. Bé, almenys el significat que jo li en dono. Amb el temps cada cop em resulta més fàcil explicar l’horitzó que voldria
pel meu país. Cada dia tinc més arguments.

Un detall: a Shangai aquest any es
celebra l’exposició universal. Espanya té un gran pavelló, jo
diria que més gran que els Estats Units, Alemanya o Holanda. Sembla
ser que la crisi no l’han tingut en compte o saben bé qui paga tot
això.

Foto: T.O.

Quant a maneletviu

Hola. Em dic Manel. Sóc natural de Puigcerdà (La Cerdanya) i ara visc entre Les Corts (Barcelonés) i Donosti (Guipúscoa). Sovint em faig moltes preguntes que no trobo respostes. Visc en un món i en una societat que és capaç del millor i del pitjor. Una societat on hi ha persones que són capaces de fer coses extraordinàries. I d’altres sense escrúpols ni miraments. Aquest bloc és per tothom i per ningú en concret. En qualsevol cas, només pretenc conèixer, aprendre, mostrar, ajudar, agrair, comunicar-me, sentir i viure a través de les noves tecnologies. Salut i Bon viatge!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.